374 Producten

De hoogwaardige op maat gesneden of gezaagdeBalance Dames Dame RoodKoop New Goedkope Herenamp; 8kXn0OPNw materialen zoals hout, kunststof en metaal maken het mogelijk om tal van ideeën om te zetten naar een werkelijk product. Kies uit de door ons aangegeven afmetingenClassics Cruyff Charm Verkopen Kopen Sneakers OXN8wPZnk0, of maak gebruik van de mogelijkheid om het materiaal op de door u gewenste maat te laten snijden of zagen.

239 Producten

Op maat gezaagd hout

Of het gaat om grenen houten latten, houten platen, rondhout, grenen hout, spaanplaatSneakers Kenzo Black Hoog bijenkorf Heren Sneakers xQBrdCoeW of triplex ...

53 Producten

Kunststof platen maat gesneden - snijservice

Veterschoenen Heren Korting Floris Van Outlet Bommel 18033 Grijs HIED9WYe2

Of acrylglas, hardschuimplaten, polystyreen, PVC of depron, hier zult u het zeker vinden. Het ...

61 Producten

Metaal maat gesneden - snijservice

Ook voor het werken met metaal, bieden wij een breed scala aan artikelen. Het metaalassortimentZwarte be Gabor Hoge Met RitsveterTorfs Sneakers Comfort nm0vwN8 bestaat ...

Zwarte be Gabor Hoge Met RitsveterTorfs Sneakers Comfort nm0vwN8
8 Producten

Lasstaven

Lasstaven in verschillende lengtes met een diameter van 1,0 / 2,0 / 2,5 en 3,0 mmOutlet Herenschoenen Herenschoenen Outlet Outlet Outlet Outlet Outlet Herenschoenen Herenschoenen Herenschoenen Herenschoenen Outlet EHWIeD9Y2. De lasdraden zijn ideaal voor assen.

13 Producten

Buizen en staven

Diverse aluminium buizen, messing buizen, koperen staven en draadeinden met een lengte van ca. 50 cm.Zwarte be Gabor Hoge Met RitsveterTorfs Sneakers Comfort nm0vwN8 Zwarte be Gabor Hoge Met RitsveterTorfs Sneakers Comfort nm0vwN8

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten planken, houten latten en metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, zodat u alle basismaterialen voor de handarbeidles en voor u knutselhobby op maat gezaagd/gesneden kunt krijgen, zonder een bouwmarkt te hoeven bezoeken.

Alle bouw- en knutselmaterialen, die tot een lengtemaat van 100 cm in een pakket passen en door zaagsneden gescheiden kunnen worden, kunt u bij ons als op maat gezaagd artikel kopen. Wij vervaardigen uw op maat gezaagde/gesneden product uit hout en metaal millimeter nauwkeurig; zo nu en dan kan er sprake zijn van een maattolerantie van een millimeter.

Wat ons in het bijzonder onderscheidt is de snelle levering van uw op maat gezaagde producten; door de speciale computer ondersteuning zagen/snijden we ongeveer 80% van alle speciaal op maat orders nog op dezelfde dag en dit alles zonder extra kosten. Nieuw is ook keurige en uitgebreide etikettering van uw speciaal op maat gezaagde bestelling. Elk speciaal op maat gezaagde/gesneden snijwerk wordt speciaal gelabeld, zodat ze op elk gewenst moment zonder opnieuw nagemeten hoeven te worden, kunnen worden gebruikt.

← Stap terug

Betalingsmogelijkheden:

Nieuwbrief abonnement

Meld u nu aan voor de gratis Zwarte be Gabor Hoge Met RitsveterTorfs Sneakers Comfort nm0vwN8
Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer
rondom het thema knutselen.

U vindt ons ook bij

Zwarte be Gabor Hoge Met RitsveterTorfs Sneakers Comfort nm0vwN8

Creatieve zone

© Aduis 1996 - 2019