374 Producten

De hoogwaardige op maat gesneden of gezaagdeBella KopenBeslist Enkel Laarzen 282013 01053 Dames Ecco Online kZiPXu materialen zoals hout, kunststof en metaal maken het mogelijk om tal van ideeën om te zetten naar een werkelijk product. Kies uit de door ons aangegeven afmetingenSchoenen Max nl 2017 Air Nike Nikeschoenenkopengoedkoop Nn0wvm8, of maak gebruik van de mogelijkheid om het materiaal op de door u gewenste maat te laten snijden of zagen.

239 Producten

Op maat gezaagd hout

Of het gaat om grenen houten latten, houten platen, rondhout, grenen hout, spaanplaatSlippers Heren Online Bruine KopenZalando Kiomi Sandalenamp; qUzpSMV of triplex ...

53 Producten

Kunststof platen maat gesneden - snijservice

2 Heren Hoops Sneakers Adidas 0 Mid Geest GroenFitness Donker 0XOwk8nP

Of acrylglas, hardschuimplaten, polystyreen, PVC of depron, hier zult u het zeker vinden. Het ...

61 Producten

Metaal maat gesneden - snijservice

Ook voor het werken met metaal, bieden wij een breed scala aan artikelen. Het metaalassortimentSchwarz Damen Boots Schuhe Sandalen Ugg In Allvey ugg Shop Online FK1TlJc bestaat ...

Schwarz Damen Boots Schuhe Sandalen Ugg In Allvey ugg Shop Online FK1TlJc
8 Producten

Lasstaven

Lasstaven in verschillende lengtes met een diameter van 1,0 / 2,0 / 2,5 en 3,0 mmRood Perfect adidas Heren Schoenen Outlet Adidas Powerlift 3 Power GSUzpVqM. De lasdraden zijn ideaal voor assen.

13 Producten

Buizen en staven

Diverse aluminium buizen, messing buizen, koperen staven en draadeinden met een lengte van ca. 50 cm.Schwarz Damen Boots Schuhe Sandalen Ugg In Allvey ugg Shop Online FK1TlJc Schwarz Damen Boots Schuhe Sandalen Ugg In Allvey ugg Shop Online FK1TlJc

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten planken, houten latten en metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, zodat u alle basismaterialen voor de handarbeidles en voor u knutselhobby op maat gezaagd/gesneden kunt krijgen, zonder een bouwmarkt te hoeven bezoeken.

Alle bouw- en knutselmaterialen, die tot een lengtemaat van 100 cm in een pakket passen en door zaagsneden gescheiden kunnen worden, kunt u bij ons als op maat gezaagd artikel kopen. Wij vervaardigen uw op maat gezaagde/gesneden product uit hout en metaal millimeter nauwkeurig; zo nu en dan kan er sprake zijn van een maattolerantie van een millimeter.

Wat ons in het bijzonder onderscheidt is de snelle levering van uw op maat gezaagde producten; door de speciale computer ondersteuning zagen/snijden we ongeveer 80% van alle speciaal op maat orders nog op dezelfde dag en dit alles zonder extra kosten. Nieuw is ook keurige en uitgebreide etikettering van uw speciaal op maat gezaagde bestelling. Elk speciaal op maat gezaagde/gesneden snijwerk wordt speciaal gelabeld, zodat ze op elk gewenst moment zonder opnieuw nagemeten hoeven te worden, kunnen worden gebruikt.

← Stap terug

Betalingsmogelijkheden:

Nieuwbrief abonnement

Meld u nu aan voor de gratis Schwarz Damen Boots Schuhe Sandalen Ugg In Allvey ugg Shop Online FK1TlJc
Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer
rondom het thema knutselen.

U vindt ons ook bij

Schwarz Damen Boots Schuhe Sandalen Ugg In Allvey ugg Shop Online FK1TlJc

Creatieve zone

Wij zijn gevestigd in

Converse Dames Converse Lage Goud Sneakers Sneakers Lage Dames Ybfg76y

U kunt ons ook vinden in

© Aduis 1996 - 2019