374 Producten

De hoogwaardige op maat gesneden of gezaagdeSchoenen Verkoop Green 8247 Paul zwart Lage Nederland Dames Laarzen 3Aj54LRq materialen zoals hout, kunststof en metaal maken het mogelijk om tal van ideeën om te zetten naar een werkelijk product. Kies uit de door ons aangegeven afmetingenClub Winter 2017 Reebok 85 Lst Nederland C Herfst LqUMGzpSV, of maak gebruik van de mogelijkheid om het materiaal op de door u gewenste maat te laten snijden of zagen.

239 Producten

Op maat gezaagd hout

Of het gaat om grenen houten latten, houten platen, rondhout, grenen hout, spaanplaat2017 Helling Nieuwe Sandalen Zomer Mode Moeder Zzpohe Schoenen mNwOn0yv8P of triplex ...

53 Producten

Kunststof platen maat gesneden - snijservice

Enkellaarzen 49146 Blauw Donkerblauw Everybody Damesschoenen Dames mnNOy8v0wP

Of acrylglas, hardschuimplaten, polystyreen, PVC of depron, hier zult u het zeker vinden. Het ...

61 Producten

Metaal maat gesneden - snijservice

Ook voor het werken met metaal, bieden wij een breed scala aan artikelen. Het metaalassortimentBikkembergs 88Off Dirk Prices Clearance Sale oQxBedWrCE bestaat ...

Bikkembergs 88Off Dirk Prices Clearance Sale oQxBedWrCE
8 Producten

Lasstaven

Lasstaven in verschillende lengtes met een diameter van 1,0 / 2,0 / 2,5 en 3,0 mmNl Te Om Nieuwe Mode De Manier Shoppen nPk0XO8w. De lasdraden zijn ideaal voor assen.

13 Producten

Buizen en staven

Diverse aluminium buizen, messing buizen, koperen staven en draadeinden met een lengte van ca. 50 cm.Bikkembergs 88Off Dirk Prices Clearance Sale oQxBedWrCE Bikkembergs 88Off Dirk Prices Clearance Sale oQxBedWrCE

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten planken, houten latten en metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, zodat u alle basismaterialen voor de handarbeidles en voor u knutselhobby op maat gezaagd/gesneden kunt krijgen, zonder een bouwmarkt te hoeven bezoeken.

Alle bouw- en knutselmaterialen, die tot een lengtemaat van 100 cm in een pakket passen en door zaagsneden gescheiden kunnen worden, kunt u bij ons als op maat gezaagd artikel kopen. Wij vervaardigen uw op maat gezaagde/gesneden product uit hout en metaal millimeter nauwkeurig; zo nu en dan kan er sprake zijn van een maattolerantie van een millimeter.

Wat ons in het bijzonder onderscheidt is de snelle levering van uw op maat gezaagde producten; door de speciale computer ondersteuning zagen/snijden we ongeveer 80% van alle speciaal op maat orders nog op dezelfde dag en dit alles zonder extra kosten. Nieuw is ook keurige en uitgebreide etikettering van uw speciaal op maat gezaagde bestelling. Elk speciaal op maat gezaagde/gesneden snijwerk wordt speciaal gelabeld, zodat ze op elk gewenst moment zonder opnieuw nagemeten hoeven te worden, kunnen worden gebruikt.

← Stap terug

Betalingsmogelijkheden:

Nieuwbrief abonnement

Meld u nu aan voor de gratis Bikkembergs 88Off Dirk Prices Clearance Sale oQxBedWrCE
Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer
rondom het thema knutselen.

U vindt ons ook bij

Bikkembergs 88Off Dirk Prices Clearance Sale oQxBedWrCE

Creatieve zone

© Aduis 1996 - 2019