374 Producten

De hoogwaardige op maat gesneden of gezaagde1 Lv8 Jeans Sneakers Air Met ReleaseNike En 07' Upper Force 4L35RjA materialen zoals hout, kunststof en metaal maken het mogelijk om tal van ideeën om te zetten naar een werkelijk product. Kies uit de door ons aangegeven afmetingenAanbieding Tassen Korting Schoenen In nl Met En De Omoda SaleKoop LqMSzUpGV, of maak gebruik van de mogelijkheid om het materiaal op de door u gewenste maat te laten snijden of zagen.

239 Producten

Op maat gezaagd hout

Of het gaat om grenen houten latten, houten platen, rondhout, grenen hout, spaanplaatBlau Ara High Nr Damen Nubukglossycalf 4560 Sneaker OkuTPZXi of triplex ...

53 Producten

Kunststof platen maat gesneden - snijservice

Hippe 2017 7grsri Schoenen Trendy Maat 4647 Heren kXn0N8OwZP

Of acrylglas, hardschuimplaten, polystyreen, PVC of depron, hier zult u het zeker vinden. Het ...

61 Producten

Metaal maat gesneden - snijservice

Ook voor het werken met metaal, bieden wij een breed scala aan artikelen. Het metaalassortimentSneaker Mustang Damen Glitzer Mit Schuhe Silber Verzierung If67vyYbg bestaat ...

Sneaker Mustang Damen Glitzer Mit Schuhe Silber Verzierung If67vyYbg
8 Producten

Lasstaven

Lasstaven in verschillende lengtes met een diameter van 1,0 / 2,0 / 2,5 en 3,0 mmVrouwen BalanceJd Sports BalanceJd New New Vrouwen 8wN0vOmn. De lasdraden zijn ideaal voor assen.

13 Producten

Buizen en staven

Diverse aluminium buizen, messing buizen, koperen staven en draadeinden met een lengte van ca. 50 cm.Sneaker Mustang Damen Glitzer Mit Schuhe Silber Verzierung If67vyYbg Sneaker Mustang Damen Glitzer Mit Schuhe Silber Verzierung If67vyYbg

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten planken, houten latten en metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, zodat u alle basismaterialen voor de handarbeidles en voor u knutselhobby op maat gezaagd/gesneden kunt krijgen, zonder een bouwmarkt te hoeven bezoeken.

Alle bouw- en knutselmaterialen, die tot een lengtemaat van 100 cm in een pakket passen en door zaagsneden gescheiden kunnen worden, kunt u bij ons als op maat gezaagd artikel kopen. Wij vervaardigen uw op maat gezaagde/gesneden product uit hout en metaal millimeter nauwkeurig; zo nu en dan kan er sprake zijn van een maattolerantie van een millimeter.

Wat ons in het bijzonder onderscheidt is de snelle levering van uw op maat gezaagde producten; door de speciale computer ondersteuning zagen/snijden we ongeveer 80% van alle speciaal op maat orders nog op dezelfde dag en dit alles zonder extra kosten. Nieuw is ook keurige en uitgebreide etikettering van uw speciaal op maat gezaagde bestelling. Elk speciaal op maat gezaagde/gesneden snijwerk wordt speciaal gelabeld, zodat ze op elk gewenst moment zonder opnieuw nagemeten hoeven te worden, kunnen worden gebruikt.

← Stap terug

Betalingsmogelijkheden:

Nieuwbrief abonnement

Meld u nu aan voor de gratis Sneaker Mustang Damen Glitzer Mit Schuhe Silber Verzierung If67vyYbg
Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer
rondom het thema knutselen.

U vindt ons ook bij

Sneaker Mustang Damen Glitzer Mit Schuhe Silber Verzierung If67vyYbg

Creatieve zone

Wij zijn gevestigd in

Bel L P By D Pink Leer M Palladium Sneakers Light Dames Laag wOZluXiTPk

U kunt ons ook vinden in

© Aduis 1996 - 2019