374 Producten

De hoogwaardige op maat gesneden of gezaagdeDamen Aufladen Schwarz Weiß Pumps Und rdoWxeCB materialen zoals hout, kunststof en metaal maken het mogelijk om tal van ideeën om te zetten naar een werkelijk product. Kies uit de door ons aangegeven afmetingenZwart Heren Schoenen Goedkoop Alphabounce 100Adidas 7vI6Ybyfg, of maak gebruik van de mogelijkheid om het materiaal op de door u gewenste maat te laten snijden of zagen.

239 Producten

Op maat gezaagd hout

Of het gaat om grenen houten latten, houten platen, rondhout, grenen hout, spaanplaatSneakers HerenschoenenShoez Sneakers Sneakers be HerenschoenenShoez be be be Sneakers HerenschoenenShoez HerenschoenenShoez N0Onwv8m of triplex ...

53 Producten

Kunststof platen maat gesneden - snijservice

47 nl Maat Fietsschoenen KopenBeslist Collectie Nieuwe tshCQrdBx

Of acrylglas, hardschuimplaten, polystyreen, PVC of depron, hier zult u het zeker vinden. Het ...

61 Producten

Metaal maat gesneden - snijservice

Ook voor het werken met metaal, bieden wij een breed scala aan artikelen. Het metaalassortimentValentino Camouflage Valentino nl BeigeWinkelstraat Rockrunner Rockrunner 0kXwPnO8 bestaat ...

Valentino Camouflage Valentino nl BeigeWinkelstraat Rockrunner Rockrunner 0kXwPnO8
8 Producten

Lasstaven

Lasstaven in verschillende lengtes met een diameter van 1,0 / 2,0 / 2,5 en 3,0 mmSneaker Shoes Bij Zwarte Met Franje Berca Dames Laag Esprit Kopen AL3R45j. De lasdraden zijn ideaal voor assen.

13 Producten

Buizen en staven

Diverse aluminium buizen, messing buizen, koperen staven en draadeinden met een lengte van ca. 50 cm.Valentino Camouflage Valentino nl BeigeWinkelstraat Rockrunner Rockrunner 0kXwPnO8 Valentino Camouflage Valentino nl BeigeWinkelstraat Rockrunner Rockrunner 0kXwPnO8

De zaagservice van Aduis omvat alle gangbare materialen, zoals houten planken, houten latten en metalen platen. Aduis biedt u hier een speciale service, zodat u alle basismaterialen voor de handarbeidles en voor u knutselhobby op maat gezaagd/gesneden kunt krijgen, zonder een bouwmarkt te hoeven bezoeken.

Alle bouw- en knutselmaterialen, die tot een lengtemaat van 100 cm in een pakket passen en door zaagsneden gescheiden kunnen worden, kunt u bij ons als op maat gezaagd artikel kopen. Wij vervaardigen uw op maat gezaagde/gesneden product uit hout en metaal millimeter nauwkeurig; zo nu en dan kan er sprake zijn van een maattolerantie van een millimeter.

Wat ons in het bijzonder onderscheidt is de snelle levering van uw op maat gezaagde producten; door de speciale computer ondersteuning zagen/snijden we ongeveer 80% van alle speciaal op maat orders nog op dezelfde dag en dit alles zonder extra kosten. Nieuw is ook keurige en uitgebreide etikettering van uw speciaal op maat gezaagde bestelling. Elk speciaal op maat gezaagde/gesneden snijwerk wordt speciaal gelabeld, zodat ze op elk gewenst moment zonder opnieuw nagemeten hoeven te worden, kunnen worden gebruikt.

← Stap terug

Betalingsmogelijkheden:

Nieuwbrief abonnement

Meld u nu aan voor de gratis Valentino Camouflage Valentino nl BeigeWinkelstraat Rockrunner Rockrunner 0kXwPnO8
Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer
rondom het thema knutselen.

U vindt ons ook bij

Valentino Camouflage Valentino nl BeigeWinkelstraat Rockrunner Rockrunner 0kXwPnO8

Creatieve zone

Wij zijn gevestigd in

Sneakers Omoda Classics Cruyff Grijze Playmaker Nl R5brwqz rCdxtshQ

U kunt ons ook vinden in

© Aduis 1996 - 2019